Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Henkilökohtainen ohjaus (Pt- palvelut)


Esa Akkanen(FAF-lisensoitu henkilökohtainen ohjaaja)Tuntuuko siltä, ettet saa itsestäsi otetta tai kuntosalille meneminen on "turhaa", kun en osaa liikkeitä oikein?


Vai kaipaatko treeniohjelmaasi uutta puhtia?


Oletko miettinyt että kuntosali olisi tuki varsinaiselle harrastuksellesi?


HUGE:n yrittäjänä toimiva Esa (MrBigi) Akkanen on harjoitellut yli 20 vuotta kuntosalilla, sekä hän on muulta urheilutaustaltaan palloilu- ja extremelajien harrastaja.


Hän on FAF:n lisensoitu Personal Trainer, ja hän ohjaa mielellään asiakkaitaan aloittelijoista kokeneempaankin salillakävijään.


Maikku Hiljanen

Maikku Hiljanen

Oli tavoitteena sitten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, kehonmuokkaus tai suorituskyvyn optimointi, yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat keinot kohti haluttua päämäärää. Pidän huolen, että harjoittelu on turvallista, tavoitteisiin sopivaa ja ennen kaikkea mielekästä. Yli 15 vuoden työkokemus, pitkä koulutustausta ja oma kilpaurheilu-ura ovat yhdessä luoneet vankan ammattitaidon, jota hyödynnän joka päiväisessä työssäni asiakkaiden kanssa. Valmentajana olen helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä mutta tarpeen tullen jämäkkä. Kohtaan jokaisen asiakkaan ihmisyys edellä ja jokaisen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Katsotaan yhdessä nykytilanteesi ja tavoitteesi ja rakennetaan sen pohjalta sinulle selkeät, yksinkertaiset, toimivat ja toteutuskelpoiset ohjeet treeniin, ravintoon ja palautumiseen. Valmennusmetodini nojautuvat tutkittuun tietoon.

Koulutus

Liikunnanohjauksen perustutkinto (3v)

Kuntosaliohjaajan peruskurssi ja lisenssikurssi

Personal Trainerin lisenssikurssi

Liikuntatieteiden opiskelija (Liikuntapedagogiikan kandidaatti- ja maisteriohjelma)


Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Puh. 0405162436

maikkuhiljanen@gmail.com